miercuri, 11 decembrie 2013

Targul de Craciun de la Viena- o alegere de poveste

Daca copilul din tine tanjeste dupa un peisaj de Craciun ca in povestile pe care ni le spuneau bunicii cand eram mici atunci o vacanta cu destinatiaTargul de Craciun de la Viena este raspunsul. Pentru asta iti recomand sa optezi pentru early booking.Daca nu ai timp pentru a-ti organiza singur aceasta escapada, caz in care cea mai buna solutie ar fi sa iti rezervi bilete de avion din timp dar si locurile de cazare, avand in vedere ca preturile de aici sunt europene,in traducere libera putin mai mari decat  la noi,  poti cumpara unul din numeroasele pachete oferite de catre agentiile de turism.De asemenea pentru a economisi ceva bani este bine sa te horasti din timp si sa alegi parchetele early booking.
Ce trebuie sa stii despre Targul de Craciun de la Viena?
Este unul dintre cel mai mari si spectaculoase Targuri de Craciun din Europa, alaturi de  targurile din Nurenberg-Germania, Stragbourg-Franta, Copenhaga-Danemarca,Barcelona-Spania  etc.  Mii de turisti din toate lumea se bucura in fiecare an de acest eveniment incarcat cu farmecul si eleganta vieneza. Targul are loc in perioada sarbatorilor de iarna intre  17 noiembrie-26 decembrie  si se desfasoara in cele mai importante locuri turistice din Viena:
-Piata din fata Primariei
-Palatul  Schönbrunn
-Palatul Belvedere
-Muzeul de Istoria Artei
-Karlsplatz
Pentru iubitorii de dulciuri aici este un adevarat rai,unde poti gasi de la sute de sortimente de turta dulce, ciocolata fina realizata de cele mai mari ciocolaterii din Viena dar si martipan si foare multe bomboane. De la cele peste 140 de standuri poti cumpara ornamente,decoratiuni si globuri realizate manual.
Printre distractiile pe care nu ai voie sa le ratezi  se numara si plimbare cu Christkindl Express, trenul care te va purta prin toate zonele importante.De asemena nu rata spectacole din fata Primariei.
Pretul pentru o astfel de vacanta pleaca de la 300 de euro de persoana in functie de mijlocul de transport ales, numarul de zile si locatie. Insa alegerea variantei early booking va poate aduce o economie semnificativa.
Cu bine!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu