miercuri, 30 mai 2018

Economiseste timp si bani – Livrare de flori in 2 ore

Oferitul florilor nu mai este un obicei la fel de popular in ziua de azi, iar totul este cauzat de faptul ca lumea a devenit mai comoda si putini sunt cei care stiu ca pot apela oricand la serviciul livrare flori Bucuresti. Acesta promite o multime de avantaje, iar la Floraria de Vis le vei descoperi pe cele mai importante, activitatea online fiind una care promite multe, asa ca nu mai este nevoie sa mergi in florariile obisnuite unde pot aparea diferite situatii neplacute.
Preturi corecte tot anul
Principalul avantaj e reprezentat de faptul ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele si sunt mult mai mici decat cele practicate in cadrul florariilor obisnuite, motiv pentru care este imposibil sa nu gasesti exact ceea ce ai nevoie la un tarif bun. In acelasi timp, cu siguranta, ai observat si tu ca preturile cresc pe masura ce se apropie diferite evenimente importante din cursul anului, printre care Valentine’s Day, ziua mamei, prima zi de scoala si nu numai, insa astfel de politici nu isi au locul la Floraria de Vis. Totodata, daca valoarea produselor pe care le comanzi depaseste pragul de 99 de lei vei beneficia si de transport gratuit prin curier in Bucuresti, iar pentru localitatile din apropiere se percepe o taxa de 20 de lei.
Economii de timp
Al doilea mare avantaj e reprezentat de faptul ca se fac economii considerabile de timp prin plasarea unei comenzi online, pentru ca pe aceasta cale nimeni nu mai este nevoit sa alerge dupa florarii pentru a le respecta programul strict.
Comanzi de oriunde
De acum nu mai ai nicio scuza sa nu comanzi un buchet de flori pentru cei dragi, intrucat totul se poate efectua la orice ora din zi si din noapte, de oriunde, de acasa, de la birou, de la o cafenea sau oriunde ai acces la internet.
Eviti situatiile neplacute
Probabil ca ai mai fost pus in situatia de a-ti aminti in ultima clipa de un eveniment important pentru cineva cand ar fi fost ideal un buchet de flori, asa ca pentru a evita astfel de cazuri nu numai ca e foarte comod sa comanzi online, insa poti sa programezi totul cu cateva luni inainte pentru a-ti lua de-o grija si pentru a evita orice bataie de cap, serviciul de livrare flori Bucuresti fiind ideal intr-o multime de cazuri.
Ai acces la o gama variata
Si produsele sunt foarte variate aici, motiv pentru care este imposibil sa nu gasesti exact ceea ce iti doresti pentru cei dragi, fie ca este vorba despre un tradafir, o lalea, o orhidee sau diferite alte flori de sezon, optiunile fiind mai diversificate decat in cadrul florariilor obisnuite.
Stocurile sunt generoase
In plus, nici nu se pune problema ca stocurile sa se epuizeze intrucat acestea sunt generoase, iar florile sunt depozitate in locuri special amenajate, ocazie cu care fiecare comanda va fi proaspata, fara ca florile sa se ofileasca dupa numai cateva ore, ci raman parfumate pentru mai mult timp.
Diferite surprize
Nu in ultimul rand, cine apeleaza la serviciul de livrare flori Bucuresti de la Floraria de Vis are ocazia de se bucura de cele mai bune servicii, de mult profesionalism, dar si de produse de calitate. Astfel, se pot pregati buchete de flori personalizate pentru gusturile fiecaruia, fie te poti lasa pe mana artistilor de aici care au o bogata experienta in domeniu si este imposibil sa nu te multumeasca. Totusi, Floraria de Vis ti-a pregatit si cateva surprize, de la cosuri cu trandafiri, la trandafiri in cutii sau cei criogenati, care, cu siguranta, reprezinta un cadou special pentru fiecare dintre noi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu