miercuri, 20 februarie 2019

Dani Mocanu, manelistul simplu care a devenit personaj monden

De cele mai multe ori cand spui Dani Mocanu te gandesti la piese de manele. Si asa si este, omul este cunoscut pentru piesele care au prins la un public extrem de numeros. Insa, Dani Mocanu nu este doar atat. Cand spui Dani Mocanu cu siguranta o sa mai spui scandaluri, prezente in emisiuni de scandal si acuzatii si controverse de tot felul.

Daca incerci sa il pui pe Dani Mocanu intr-o anumita categorie vei avea neplacuta surpriza sa afli ca nu prea ai unde sa il pui mai exact. Si spun acest lucru pentru ca el nu este doar un canteret de manele tipic, acela care isi canta melodiile la petreceri private si prin multe alte locuri si castiga milioane. El este un personaj mult mai complex, iar prin complex ma refer la un personaj monden care chiar stie cum sa se faca vazut in media tabloida de la noi.

De-a lungul anilor, acest lucru s-a vazut prin numeroasele iesire publice pe care manelistul le-a avut in timpul unor emisiuni televizate sau chiar in propriile videoclipuri. In toate aceste iesiri publice, Dani Mocanu a stiut sa se faca inteles nu doar ca un simplu cantaret de manele, ci si ca un personaj de-a dreptul monden care stie sa fac spectacol in emisiuni care se potrivesc caracterului sau.
Nu de putine ori, publicul a avut ocazia sa il vada pe Dani Mocanu in actiune. Multi au ramas surprinsi de actiunile sale, si mai multi au ramas consternati ca poate sa existe un astfel de personaj tabloid, dar cei mai multi au ramas placut impresionati de modul in care acesta s-a prezentat in acele emisiuni tabloide.

Odata cu expunerea in acele emisiuni tabloide, Dani Mocanu si-a format un anumit public care a inceput sa il urmeze oriunde se afla el in spatiul virtual. Fie ca aparea la emisiuni televizate, in presa tabloida printata, pe site-urile de cancan sau pe propriile conturi de socializare Dani Mocanu a reusit in decursul timpului sa isi aduca un public cat mai numeros.

In prezent, Dani Mocanu nu mai este cunoscut doar ca un simplu cantaret de manele, unul din multi altii care canta acelasi tip de muzica. Nu, el este cunoscut ca un adevarat personaj monden care se identifica cu publicul sau. La ora actuala, Dani Mocanu este un monden in toata regula, iar fanilor lui le place acest statut de personaj controversat care are un aer foarte puternic de monden.

Activitatea unui cantaret este impletita cumva cu viata mondena. Daca este ceva care publicul adora este mondenul din orice situatie. Iar situatiile in care Dani Mocanu s-a regasit au fost multiple si extrem de controversate. Fiecare scandal in care a fost implicat a reprezentat un prilej pentru Dani Mocanu de a avea parte de mai multa expunere mediatica care i-a adus si mai multa popularitate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu