luni, 18 februarie 2019

Eleganta de primavara

Albul este etalonul elegantei si curateniei denotativ si conotativ vorbind. O rochie alba te face sa stralucesti, sa luminezi totul in jurul tau si in plus, nu poti sa o imbraci de doua ori. Ea necesita curatare dupa prima purtare.
Cum sa nu ai in garderoba de primavara lenjerie intima femei fina ca floarea de cires? Ai vazut cat de distins este trandafirul alb intre fratii sai viu colorati! Petalele sale imaculate fac sa straluceasca bobul de roua.

Lenjerii intime la fel de frumoase, fine, moi si catifelate, dar cu toate acestea foarte rezistente se pot comanda din magazinul de imbracaminte online Answear.ro. Vine primavara si vom aparea pe strada imbracate ca niste flori in rochii finute si subtiri!
Pe sub ele eleganta ne impune sa avem o lenjerie intima tot alba ca spuma laptelui si foarte eleganta fiindca este vizibila si nu o mai putem ascunde ca pana acum sub haine groase.
Lenjeria alba Dorina-Tanga pune in valoare atat pielea usor bronzata, cat si pielea roz sau alba. Realizata din cele mai fine si bune materiale 10% elastan, 33% poliamida, 57% poliester, ea isi mentine fermitatea si aspectul dupa mai multe spalari, accesoriile din dantela fina facand ambele piese mult mai feminine.

44 de lei costa frumoasa lenjerie de calitate si eu am comandat deja doua bucati: una pe care sa o port sub rochia alba de pe Answear si alta pe care sa o pastrez noua, cu eticheta pentru momentul in care voi fi nevoita sa fiu consultata de medic sau sa ma dezbrac, sa ma schimb de fata cu mai multe colege. Da, cand soseste personalul de la medicina muncii in institutie si noi, salariatii, suntem consultati atunci ma dezbrac de haine de fata cu alte 4-5 colege si nu doresc sa port sub nicio forma lenjerie de alta culoare!

Rochia alba TOMMY HILFIGER, disponibila pe site-ul magazinului prezentat mai sus parca ar fi un poem. Orice femeie care va iesi cu ea in zilele insorite de primavara va parea un ghiocel pur, dar indraznet iesit de sub zapada sa infrunte capriciile vremii cu frumusetea si gingasia lui!
Decolteul generos si rotund si bretelele rotunjite si ele pun in valoare umerii perfecti si sanii.
In talie este accesorizata rafinat cu dungii fine rosii si bleumarin din material textil, iar pe picior are o crapatura generoasa, fara sa fie dizgratioasa. Lungimea maxi te va face sa pari mai inalta, iar reducerea de 150 de lei ar trebui sa te faca sa te grabesti.
Fii primul ghiocel care iese pe strada la ceas de primavara purtand lenjerie intima alba, de calitate sub rochia eleganta alba!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu