marți, 5 iulie 2022

Principalele tipuri de surse neîntreruptibile de la Globstar

În zilele noastre, este destul de greu, dacă nu chiar imposibil să poți găsi o modalitate prin care să facem o afaceri să funcționeze în limite normale în lipsa existenței energiei electrice. Iar atunci când apar situații în care trebuie să ne privăm de accesul la ea, totul devine mult mai greu de gestionat și de realizat.

În cazul unei afaceri care trebuie să funcționeze în continuare, auzele pot varia, dar întreruperile provoacă îngrijorare cu privire la modul în care proiectele se vor finaliza la timp și la buget. Fiecare afacere și gospodărie are nevoie de lumini, căldură, echipamente și alte necesități pentru a funcționa și, cu siguranță, pentru a prospera.

Astfel, un UPS menține totul să funcționeze fără probleme printr-o întrerupere pe termen scurt. În cazul unei întreruperi de lungă durată, acesta permite mai mult timp pentru conversia la o sursă alternativă de alimentare.

Ce este, de fapt, un o sursă neîntreruptibilă?

UPS reprezintă o sursă de alimentare neîntreruptibilă. Tehnologia continuă să se îmbunătățească pe măsură ce importanța menținerii puterii sistemelor și operațiunilor esențiale devine din ce în ce mai mare. Mai mult decât atât, un UPS are mai multe întrebuințări, fiind util dacă vreți să:

-          Protejați instalația împotriva întreruperilor de alimentare

-          Furnizați energie adecvată în timpul întreruperilor de scurtă durată și timpului de trecere pentru a trece la sursa de rezervă

-          Rafinați calitatea energiei pe măsură ce ajunge la clădirea, biroul și echipamentele dvs

-          Includeți o sursă de rezervă pentru întreruperi pe termen lung, cum ar fi generatoarele

Evident, veți găsi sisteme bazate pe baterii în operațiuni mai mici, cum ar fi computerul de acasă sau birou, și configurația volantului în sistemele mai mari utilizate pentru a alimenta instalațiile mari. UPS-ul de tip volant poate mări sau înlocui bateriile și poate furniza energie imediată, continuă și amplă în timpul unei întreruperi sau în timpul comutării la o sursă alternativă de alimentare.

Care sunt principalele tipuri surse neîntreruptibile?

1.       Un sistem UPS de așteptare poate fi numit și UPS offline. În mod normal, are un invertor, baterie, comutator static și supresor de supratensiune. Sistemul rămâne în standby, cu excepția cazului în care există o întrerupere a alimentării primare.

2.       Un sistem UPS interactiv în linie conține o baterie și un invertor care sunt întotdeauna conectate la ieșire, iar în cazul unei căderi de curent, un comutator modifică fluxul electric. Conexiunea continuă oferă o filtrare superioară.

3.       Un sistem UPS cu dublă conversie are o baterie de rezervă care este încărcată de AC de intrare și alimentează invertorul de ieșire pentru un comutator fără întreruperi.

Globstar vă furnizează UPS de cea mai bună calitate, la prețuri avantajoase, pentru a beneficia de surse neîntreruptibile, în cazul oricăror situații în care vă confruntați cu lipsă de curent electric.

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu