marți, 8 octombrie 2019

Casa Funerara Luca are pachete pentru toate buzunarele

Pentru ca multi dintre noi nu stiu cu exactitate ce inseamna pregatirile in cazul unei inmormantari, Casa Funerara Luca vine in sprijinul familiilor indoliate oferind pachete funerare cu servicii de calitate incluse. Si pentru ca poate exista posibilitatea sa nu stim pentru ce tip de pachet sa optam, exista in acest sens, un consilier care va poate indruma in alegerea celor mai bune produse cu care sa aduceti un ultim omagiu bine meritat persoanei apropiate voua.
Casa Funerara Luca va garanteaza seriozitate si promptitudine indiferent ca domiciliul decedatului este in Bucuresti, judetul Ilfov sau orice alta localitate din Romania. Prin serviciile oferite se urmareste ca fiecare persoana sa petreaca cat mai mult timp alaturi de cel care a decedat si cat mai putin sa se ocupe de detaliile organizatorice. Prin servicii funerare la Luca asiguram tot ce este nevoie: sicriu, aranjamente florale si orice alte detalii pentru o buna desfasurare a ceremoniei de inmormantare.
Prin servicii funerare la Luca intelegem si alte servicii decat cele enumerate mai sus cum ar fi, constatare deces, eliberarea certificatului de deces, imbalsamare, eliberarea certificatului de imbalsamare necesar pentru depunerea la capela si transport, toaletarea decedatului, imbalsamarea decedatului, asezarea decedatului in sicriu, transport decedat la capela si biserica, transport decedat la cimitir, manipularea decedatului pe toata durata evenimentului funerar incepand de la domiciliu si pana la poarta cimitirului.
Pentru ca suntem constienti ca treceti prin momente grele si va este imposibil sa va ocupati corespunzator de toate demersurile inmormantarii, tot ce aveti nevoie se poate rezolva cu un singur telefon la Casa Funerara Luca.
Cu ajutorul serviciilor funerare la Luca ne asiguram ca veti avea parte de servicii complete, acoperind fiecare segment al serviciilor funerare: transport intern si international, comercializare sicrie si accesorii de toate tipurile, imbracare, imbalsamare, cosmetizare decedati, inhumare, coroane, jerbe si buchete de flori, asigurarea produselor de panificatie.
Casa Funerara Luca asigura servicii funerare 24/24 si va poate informa in legatura cu toti pasii pe care trebuie sa ii urmati in cazul unei inmormantari. Firma de servicii funerare este la dispozitia clientilor pentru a explica cum trebuie procedat cu exactitate in alegerea produselor funerare. Astfel, firma detine o gama vasta de produse funerare din care fiecare poate alege, de la prosoape, batiste, doliu de pus in piept si la usa, coroane, cruci, sicrie si furnituri. Impreuna se poate discuta despre fiecare produs in parte, in functie de ce cruce veti dori sa alegeti sau ce fel de sicriu, coroane, prosoape si multe altele. Tot ce va fi nevoie este sa spuneti ce doriti si impreuna se vor alege produsele care sa multumeasca si care sa se incadreze in bugetul de care dispuneti. Luand toate aceste aspecte in calcul, la Casa Funerara Luca veti gasi preturi accesibile la pachetele funerare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu