vineri, 10 aprilie 2020

Vinul si florile - cadoul ideal pentru ea

https://budureasca.ro/vin-busuioaca-bohotin/Oricine stie cate ceva despre asocierile dintre vin si ciocolata, fructe sau orice altceva delicios. Un anumit tip de vin se recomanda a fi servit intr-un anumit context, iar daca se tine cont de recomandari, atunci experienta va fi una cu adevarat grozava. Totusi, te-ai gandit vreodata la asocierile dintre vin si flori? Florile pot pune in valoare o sticla de vin. Astfel, daca iti doresti sa oferi cuiva un cadou grozav, indiferent de ocazie, crama Budureasca vine cu cele mai bune sugestii.

Un vin Cabernet Sauvignon, cunoscut pentru culoarea sa inchisa, se potriveste de minune alaturi de un buchet de trandafiri rosii. Un astfel de vin din gama Origini de la Budureasca completeaza perfect un cadou inspirat oferit cuiva drag. Cu o aroma intensa de cirese si note usoare de tutun, acesta este un vin corpolent, care se deosebeste prin gustul sau intens de fructe de padure si vanilie. Totusi, vorbim de un vin echilibrat, cu taninuri moi, iar daca se doreste, acesta are capacitatea de a fi invechit in sticla. Asadar, se poate pastra peste ani si ani pentru a aduce aminte de anumite momente. Acum ca stim ce fel de flori se potrivesc cu acest vin, poate ca ar trebui sa stabilim si care sunt mancarurile adecvate, pentru o experienta completa. Fripturile, carnea rosie, de porc si vanatul, toate pot fi puse in valoare si pot pune in valoare alaturi de un astfel de vin.

In schimb, atunci cand ne gandim la legatura dintre vin si flori, cu siguranta, ne gandim la arome intense, florale, fructate, iar in acest sens o sticla de Sauvignon Blanc din gama Budureasca Premium poate fi o alege inspirata. Vinul alb va fi considerat intotdeauna elegant, iar nimic nu il completeaza mai bine ca trandafirii albi. Totul, nu se rezuma doar la aspect, pentru ca in cazul vinului, acesta e foarte aromat, avand note puternice de citricte si fructe tropicale. Pe aceasta cale se obtine prospetimea pentru care e renumit soiul Sauvignon Blanc, iar din punct de vedere olfactiv, vorbim de un vin foarte bine echilibrat. Ofera cuiva drag un vin Sauvignon Blanc din gama Budureasca Premium, alaturi de un buchet de trandafiri albi, iar daca iti doresti ca experienta sa fie completa, atunci poate ca vei organiza si cina. Din acest punct de vedere ai parte de libertate deplina intrucat acest vin este foarte versatil si poate fi consumat alaturi de carne alba, peste, fructe de mare, paste, branzeturi si legume, ceea ce presupune ca trebuie doar sa alegi retelele potrivite pe care sa le pui in practica.

Trebuie sa mai venim cu o recomandare, iar cei care se orienteaza catre sticle de Busuioaca de Bohotin de la Crama Budureasca, clar vor avea de castigat. Acesta este un vin dulce, ideal pentru doamne si domnisoare, iar daca vrei sa il oferi drept cadou, il poti acompania cu un buchet de lalele galbene. Acest vin se remarca prin culoarea sa - roz inchis, dar atractia principala e reprezentat de gustul fructat, cu arome de dulceata de zmeura si capsuni. Are un echilibru foarte bun intre zahar si aciditate, ceea ce se traduce printr-un final foarte catifelat, pe placul tuturor doamnelor si domnisoarelor. Nu uita sa pregatesti si ceva de mancat pentru ca surpriza sa fie completa. Acest vin se potriveste cu branzeturi fine, usor sarate si desert. E clar, ai de unde sa alegi, trebuie doar sa iti folosesti putin imaginatia, iar crama Budureasca te sprijina cu cele mai bune vinuri posibile.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu