sâmbătă, 24 iulie 2021

De ce ne plac banii?

 

Se spune că banii nu ne pot oferi fericirea, dar ne pot consola atunci când nu suntem. Majoritatea sunt de părere că banii, într-o formă sau alta, mai mult sau mai puțin, oferă satisfacție, iar satisfacția duce la plăcere. Este adevărat că banii, oricât de mulți am avea, nu pot oferi fericirea supremă, sau cel puțin nu doar din bani poți obține acest sentiment pe care toți vrem să-l simțim, să ni-l atribuim. Banii reprezintă un subiect ce poate fi comentat la infinit, deoarece părerile au fost mereu împărțite și criticate.

 


Puterea te face fericit, iar acest site-ul nostru Thebiz.ro scoate bine acest lucru în evidență. Am început recent un nou proiect prin care vrem să promovăm afacerile și micile întreprinderi românești. Deasemenea, noi te ținem conectat la noutățile de peste zi din domeniile business și economic. Nu există business fără bani, dar există bani fără business. În urma unor interviuri publicate pe Thebiz.ro, în secțiunea specială, am reușit să aflăm informații interesante despre cum au luat naștere o parte dintre întreprinderile românești. Deși suntem, încă la început de drum, echipa din spatele acestui proiect îndrăzneț și de interes general își propune să scoată la lumină o parte dintre cele mai greu de înțeles subiecte, unul dintre acestea fiind chiar drumul banului în viețile noastre.

 

Cert este că acest domeniu este unul vast, iar dacă nu ai o pregătire antreprenorială, este greu să adopți o viziune critică. Majoritatea persoanelor la început de drum sau care activează de puțin timp în segmentul afacerilor sunt tentați să se lase influențați de alții cu experiență. Pentru a face lucrurile într-o manieră benefică strict pentru tine și pentru afacerea ta, trebuie să înveți să ai o viziune proprie despre rostul banilor și felul în care moneda circulă. În acest sens, prin noua inițiativă, echipa Thebiz.ro vrea să înțeleagă mai bine cum funcționează acest domeniu vast  și plin de urcușuri și coborâșuri, pentru că într-o afacere, dacă nu riți nu câștigi, iar pe de cealaltă parte, dacă riști, poți să pierzi tot peste noapte.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu