marți, 13 februarie 2024

Tematica pentru petrecerea de botez. Ce tematica poti alege in functie de sexul micutului cand organizezi o petrecere la un restaurant din Floreasca?

 


Botezul copilului este un eveniment emotionant si unic in viata parintilor. Dupa ceremonia de la biserica urmeaza petrecerea, care trebuie organizata cat mai bine pentru a fi una memorabila si speciala. Alegerea unei tematici potrivite pentru petrecerea de la un restaurant botez Bucuresti va fi cel mai important pas pentru un decor perfect si un aspect cat mai placut al interiorului restaurantului, pentru o atmosfera adaptata personalitatii copilului.

Nu exista o limita in privinta temelor pentru petrecerea de botez ce are loc la un Restaurant din Floreasca, imaginatia si creativitatea parintilor si celor care se vor ocupa de decor si de detalii poate fi folosita pentru a se obtine cele mai interesante combinatii. Idei sunt multe pentru tematica pentru petrecerea de la restaurant botez Bucuresti, ele trebuie insa adaptate in functie de sexul copilului, de buget si de preferintele parintilor, de ceea ce poate sa ofere si spatiul in care se va desfasura petrecerea.

Care ar fi cele mai cautate si mai populare tematici pentru petrecerea de botez? Daca e vorba despre fetite tematica inspirata de unicorni e la moda. Poti sa pui simpaticele personaje colorate pe vesela sau sa ai figurine, decoruri, animalute-unicorn numai bune pentru joaca si baruri cu unicorni. Si tot unicorni vor fi pe tort, pe lumanari, pe trusoul de botez, pe rochita fetitei.

La fel de populara e si tematica inspirata de universul Disney, cu Minnie in centrul atentiei. Aici te poti juca foarte frumos impreuna cu echipa creativa care se ocupa de decorul dintr-un Restaurant Floreasca si poti folosi de la urechile celebrului personaj la chipul sau, pe rochita sau pe tort, pe lumanari putem sa o avem pe Minnie, la fel si pe decorul principal dintr-un restaurant botez Bucuresti sau pe cel de la intrare. Rochitele vor fi in nuante alb cu rosu, precum cele purtate de Minnie, trusoul poate fi personalizat tot cu personajul respectiv sau cu elemente ce trimit la vestimentatia sa.

Interesanta este si tematica de botez Micul Print, de exemplu. E mai mult pentru baietei, cei mici pot sa fie imbracati in printi, intr-un costum superb, care sa atraga atentia. De multe ori cei care accepta invitatia la botez vor avea asupra lor si elemente ce trimit la tema aleasa, iar trusoul va fi inspirat de tematica regala unica. Peste tot prin sala unde se va desfasura evenimentul pot fi zone inspirate din povestea Micului Print si chiar personajul principal in 2D la nevoie pentru a avea o atmosfera ideala pentru botezul micutului.

O tematica ce poate fi folosita si pentru baietei, dar si pentru fetite este cea a ingerasilor. E printre cele mai simplu de pus in practica, se folosesc aripi de inger si ingerasi in miniatura peste tot in decorul unui Restaurant Floreasca, coronitele ar putea fi si ele cu puf alb, aranjamentele florale si cutia trusoului, trusoul, lamanarea, hainutele copilului vor fi personalizate tot cu ingerasi, la fel si intreg interiorul restaurantului.

Tematica traditionala a fost si ramane la moda daca discutam despre o petrecere de botez. Un costum popular, elemente de inspiratie populara, motive traditionale in costumele copiilor, in rochitele fetitelor, cufere traditionale, toate ar putea face parte din aceasta tematica. Se mai adauga tematica cu zane sau cu albinute pentru fetite, respectiv baieti si fetite.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu