joi, 14 noiembrie 2019

Companiile din Romania din ce in ce mai atrase de factoring


Domeniul start up-urilor se afla intr-o continua dezvoltare in Romania intrucat sunt propuse conditii cat mai avantajoase care sa stimuleze tinerii antreprenori sa isi puna ideile in practica. Totusi, de la o simpla idee si pana la a deschide o afacere e cale lunga si e nevoie ca o multime de detalii sa fie puse la punct. Fiecare antreprenor se poate confrunta cu mai multe obstacole, iar unul dintre cele mai importante este referitor la partea financiara intrucat nu este deloc usor sa gasesti finantare. In schimb, aici intervine Omnicredit cu cateva produse si servicii ce se dovedesc a fi ideale in toate domeniile, iar printre acestea putem aminti si de factoring pentru companii despre care merita sa afli mai multe.
Cum te ajuta
Inainte de toate ar trebui sa stii cum iti poate fi de folos factoring-ul care reprezinta o modalitate ideala prin care poti incasa mai repede banii de pe facturi, fara sa mai fii nevoit sa astepti pana la data scadentei. Cu alte cuvinte, solutia este numai buna atunci cand oferi produse sau servicii pentru care emiti facturi cu termen de plata pana la 120 de zile intrucat de multe ori poti fi pus in dificultate intrucat ai sumele blocate pana la data scadentei. Totusi, cu acest serviciu iti vei debloca lichidatile prin cesionarea creantelor catre Omnicredit care va astepta in locul tau.
De ce Omnicredit
Merita sa apelezi la Omnicredit dintr-o multime de motive, in primul rand datorita faptului ca aceasta este prima platforma fintech de finantare online din Romania care de-a lungul timpului a ajutat la punerea bazelor a nenumarate societati in tara noastra. Produsele si serviciile oferite sunt pentru persoanele juridice in momentul de fata, dar in viitorul apropiat urmeaza a fi propuse si altele pentru cele fizice, astfel incat toata lumea sa se poata bucura de avantajele propuse.
Totul se desfasoara online
Cu siguranta, unul dintre principalele plusuri e reprezentat de faptul ca activitatea se desfasoara online, ceea ce presupune ca ai ocazia de a face economii considerabile de timp. Rezolvi orice problema in decurs de cateva minute, direct din biroul tau, fara sa mai fii nevoit sa te complici, iar totul incepe prin a-ti face cont pe platforma, ceea ce nu dureaza mai mult de 30 de secunde. Mai departe poti sa incarci toate documentele necesare pentru a plasa cererea de finantare si vei primi raspuns in maxim o ora, iar daca acesta este pozitiv atunci in cel mult opt ore vei primi suma solicitata direct in contul tau.
Fara birocratie
La Omnicredit te bucuri si de faptul ca eviti birocratia, astfel ca nu simti ca iti mai sunt puse bete in roate de fiecare data cand vrei sa incerci ceva. Totul e simplu, rapid, fara batai de cap si fara stres si ai ocazia de a te exprima exact asa cum simti.
Ajutor de specialitate
Ajutorul de specialitate la care ai acces e un mare plus intrucat stii ca atunci cand esti alaturi de persoane cu experienta de peste 15 ani in domeniul economic si stii ca orice problema cu care te vei confrunta, indiferent de complexitate, va fi rezolvata.
Foloseste calculatorul disponibil pe site
Nu in ultimul rand, poti sa te folosesti de calculatorul la care ai disponibil pe site pentru ca pe aceaste cale vei sti de la bun inceput care este suma de care te vei bucura fara sa te trezesti cu taxe sau comisioane ascunse care sa iti dea planurile peste cap. E simplu de folosit, trebuie doar sa alegi valoarea facturilor tale, de pana la 250.000 de lei si data scadenta a acestora intre 7 si 120 de zile.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu