duminică, 10 octombrie 2021

Cum alegem corect papucii pentru primii pași ai bebelușului?

Există o mulțime de opțiuni acolo când vine vorba de pantofii pentru primii pași ai celor mici. De cele mai multe ori, acest lucru este, din păcate, un pic dificil, deoarece mulți producători nu se preocupă niciodată de recomandările privind sănătatea piciorului, care sunt deosebit de importante atunci când vine vorba de încălțăminte pentru copii mici.

Într-o etapă atât de importantă a dezvoltării, bebelușul trebuie să fie în principal desculț / purtând doar șosete, în special recomandate de profesioniștii din domeniul sănătății sau purtând pantofi specifici care să susțină dezvoltarea naturală și sănătoasă a picioarelor.

Odată ce copilul ajunge să facă primii pași trebuie să acordați o atenție deosebită papucilor pentru primii pași, astfel încât picioarele trebuie protejate de daunele potențiale cauzate de mediul mai puțin prietenos. Acesta este momentul în care constricția, rigiditatea și chiar toxicitatea încălțămintei produse masă pot modifica buna dezvoltare a picioarelor copiilor.

Alegerea pantofilor pentru bebeluși poate fi dificilă. Totuși, din fericire, vă aflați aici pe site-ul nostru web pentru a analiza unele dintre cele mai bune caracteristici pe care încălțămintea noastră o oferă pentru întreaga familie. Pantofii pentru primii pași de la Ariana Baby Shoes sunt fabricați după realizarea anumitor studii, precum și după de ani și ani de cercetare și dezvoltare constantă cu un singur scop, acela de a crea pantofi care să ofere toate beneficiile pentru copiii care fac primii lor pași.

Problemă generală a încălțămintei din comerț este că unii pantofi pot fi rigizi și chiar dăunători, modificând forma naturală a picioarelor în curs de dezvoltare și pot duce la deformare

Pantofi pentru primii pași de la Ariana Baby Shoes sunt din piele moale flexibili în toate direcțiile, având o pielea moale și confortabilă, ce susține dezvoltarea naturală și schimbă forma în funcție de picior, nu invers.

De asemenea, încălțămintea produse în manieră industrială de orice firme, au modele restrictive, care rareori iau în considerare nevoia de spațiu pentru degetele de la picioare, însă pantofii de la Ariana Baby Shoes oferă un spațiu sănătos pentru degetele de la picioare, suficient spațiu și flexibilitate pentru a-i lăsa să crească și să se miște cât de mult au nevoie.



De asemenea, a altă problemă a pantofilor clasici este aceea că, de obicei, conțin substanțe toxice industriale precum cromul, care sunt apoi absorbite prin piele. Vestea bună este că la noi găsiți pantofi pentru primii pași care care împiedică absorbția de către piele a tuturor substanțelor toxice, cu sau fără a purta șosete

De asemenea, nu mai vorbim despre faptul că încălțămintea clasică este grea și care solicită picioarele, aspect care dăunează dezvoltării musculaturii naturale și este o povară atunci când vine vorba de mers pe jos.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu