sâmbătă, 9 octombrie 2021

Diverse produse și servicii funerare de calitate superioară și avantajoase

Ai nevoie de sprijin și ajutor în vederea organizării și desfășurării ceremoniilor de înmormântare? Atunci ești în locul potrivit deoarece echipa Beligi este firma de servicii funerare la care trebuie să apelezi. Noi ținem cont de toate cerințele clienților noștri și acordăm o atenție maximă la fiecare detaliu, întrucât dorim să oferim doar calitate garantată și servicii superioare pentru a mulțumi fiecare client în parte. Totodată, poți profita de prețuri foarte accesibile și de pachete și servicii complete, diverse, dar și de o gamă variată de produse, cum ar fi sicrie, urne sau aranjamente florale. Dacă ești indecis din anumite perspective, poți apela oricând la serviciul nostru de consultanță, unde echipa noastră este gata să te ajute oricând, cât mai rapid posibil.Modele de coroane funerare diverse

Punem la dispoziția clienților noștri gama noastră de modele de coroane funerare pentru ceremoniile de înmormântare, fiind confecționate din flori naturale. Astfel că poți alege dintre coronițe multiflori, compuse din crizanteme, garoafe, trandafiri și crini, de 60 cm, coronițe cu trandafiri și orhidee de 60 cm, modele cu crizantemă și orhidee, cu verdeață inclusă sau coronițe cu frezii și trandafiri, de 80 cm, respectiv aranjamente florale cu crini și lista poate continua.

Cele mai bune prețuri

La Beligi vei putea profita de cele mai bune prețuri pe care le poți regăsi pe piață, astfel încât nu vei avea nevoie de un buget prea mare pentru a acoperi toate nevoile esențiale și necesare pentru organizarea ceremoniei de înmormântare sau de incinerare. În acest sens, dispunem de pachete funerare foarte accesibile și avantajoase, precum pachetul economic domiciliu, din care putem restitui 1000 lei familiei după decontarea cu Casa de Pensii, atât pentru pensionari, cât și pentru asigurați, respectiv pachetul economic spital, din care restituim familiei 2300 lei. Poți obține un ajutor pentru deces, cu o sumă de 5380 lei, oferit de către statul români pentru pensionari și salariați, iar noi te vom ajuta în obținerea tuturor actelor necesare.

Experiență bogată în domeniu

Echipa Beligi este formată doar din oameni profesioniști, prompți, cu o experiență vastă în acest domeniu, unde orientarea către cele mai bune soluții, dar și seriozitatea de care dau dovadă sunt doar câteva dintre caracteristicile principale și de bază în colaborările cu clienții noștri.

Cere o ofertă imediat

Nu ezita și descoperă totalitatea serviciilor și produselor direct pe site-ul nostru, dar și diverse informații de care poți fi interesat, atât despre produse și servicii funerare complete Bucuresti, cât și despre serviciile pe care le punem la dispoziție. În acest sens, te poți orienta către cea mai potrivită soluție, întrucât îți stăm la dispoziție oricând cu sfaturi și recomandări  din partea specialiștilor noștri, care pot fi utile.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu