sâmbătă, 13 noiembrie 2021

Petrece-ți Crăciunul într-un loc exotic, cu Fabrica de Vacanțe

Vă surâde o vacanță în Zanzibar și vreți să vă bucurați de câteva zile departe de agitația orașului, într-un loc plin de căldură și vitalitate? Alegeți chiar acum o vacanță în Zanzibar și vă puteți reîncărca bateriile într-o modalitate cât mai eficientă și plăcută pentru anul care va urma. Foarte mulți români au ales deja această destinație de vacanță, mai ales pe timp de iarnă, când temperaturile la noi în țară scad și începem să ducem dorul zilelor toride din ce în ce mai mult. Astfel, o vacanță în Zanzibar este chiar binevenită în această perioadă din an, mai ales că ne apropiem cu pași repezi de luna decembrie, luna Crăciunului.

Zanzibarul este binecuvântat cu arhitectura imperială ornamentată din Oman, o cultură vibrantă dominate de islam și plaje cu cel mai pur nisip. Pentru a vă asigura că vedeți tot ce este mai bun din ceea ce are de oferit această insulă Tanzaniană, consultați această listă cu cele mai bune lucruri de văzut și de făcut în acest loc mirific de lângă coasta Africii de Est.


Astfel, dacă urmează să ajungeți într-o vacanță în Zanzibar în curând, în afară de a vă bucura de apele cristaline și plajele pure, iată ce ați mai putea vedea:

Cunoscut și sub numele de Mji Mkongwe, Stone Town este partea veche a orașului Zanzibar, care este și capitala insulei Unguja. Vizitați  acest loc minunat și veți vedea o imagine perfectă a modului în care arată și vibrează vechile orașe comerciale din Africa de Est. Cu ritualuri de rugăciune islamică în aer liber și străduțele vechi întortocheate, cu mirodenii la fiecare pas, această așezare este inima și sufletul insulei. Astfel, puteți să admirați clădirile elegante din piatră, să vă bucurați de ceaii și cafea de la vânzătorii amabili de pe stradă și mâncați un prânz delicios cu pește proaspăt și cu nucă de cocos. Stone Town combină moștenirile persane, arabe, indiene și europene pentru a crea o destinație care să vă cucerească.

Pădurea Jozani. Majoritatea vizitatorilor acestui loc cuceritor caută mereu un punct fierbinte de biodiversitate, din care face parte și Parcul Național Jozani Chwaka Bay, vin în speranța de a vedea aici animale sălbatice inedite. De asemenea, există trasee în natură prin locuri cu totul inedite și vă puteți bucura de trasee care vă vor tăia respirația.

Așadar, dacă doriți să vă rezervați câtuși de puțin timp și pentru a vizita aceste obiective turistice, trebuie să știți că ele sunt realmente impresionante și merită atenția voastră. Fabrica de Vacanțe te ajută să îți planifici în curând o călătorie în Zanzibar pentru a te bucura de specificul unei țări exotice de vis!

Fii cu un pas înaintea tuturor și planifică-ți chiar azi o vacanță în Zanzibar!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu