marți, 6 septembrie 2022

Aceasta este una dintre procedurile medicale MovKinetic care a funcționat bine

Crioterapia este una dintre cele mai bune modalități de a vindeca organismul și, de asemenea, ajută la funcționarea mai bună a multor funcții ale corpului. Crioterapia poate fi utilizată pentru a trata multe afecțiuni diferite, deoarece are multe efecte diferite asupra mușchilor, reumatismului, sângelui, sistemului imunitar, pielii, problemelor de respirație și celulitei. Deci, dacă doriți să profitați la maximum de crioterapia, trebuie să știți care sunt principalele sale beneficii și cum funcționează. Acest articol vorbește despre toate beneficiile crioterapiei, care se face la clinica de recuperare medicală MovKinetic din București. Din anii 1980, crioterapia a fost folosită pentru a ajuta oamenii să se îmbunătățească. Efectele sale de calmare a durerii, antiinflamatoare și de relaxare musculară au ajutat la tratarea unui număr de boli.

Așadar, iată câteva dintre modalitățile prin care crioterapia poate ajuta oamenii cu diferite probleme de sănătate.

Frigul ajută mușchii în anumite privințe

Când este foarte frig afară, ritmul cardiac al unei persoane, volumul vascular cerebral și fluxul sanguin cresc. Mai mult sânge și oxigen ajung la mușchi, ceea ce îi ajută să se scurgă, să se oxigeneze și să scape de deșeurile metabolice. Așadar, după un antrenament intens, o sesiune de crioterapie poate reduce inflamația din mușchi și îi poate ajuta să devină mai puternici.

Evitarea bolilor pulmonare

Oamenii nu cred că crioterapia este cea mai bună modalitate de a trata bolile pulmonare. Dar persoanele cu bronșită pot beneficia de efectele sale bune. Crioterapia poate fi folosită pentru a preveni îmbolnăvirile, deoarece întărește sistemul imunitar. Crioterapia poate face parte dintr-un plan de scădere a riscului de apariție a problemelor de respirație, mai ales iarna, deoarece ajută apărarea naturală a organismului să devină mai puternică. Așadar, dacă vrei să încerci crioterapia în București, vino la MovKinetic, unde medicii noștri abia așteaptă să te vadă.

Întregul corp este expus la o temperatură foarte scăzută în timpul crioterapiei. Acest lucru stimulează sistemele care ajută inima și plămânii să funcționeze bine. Din acest motiv, inima bate mai repede (tahicardie). Deci, atunci când organismul simte frig, vasele de sânge se micșorează și tensiunea arterială crește. Trimite sânge către organele care au cea mai mare nevoie de el, cum ar fi inima, plămânii și creierul, care sunt numite organe vitale ale corpului. Așadar, dacă vrei să încerci crioterapia în București, poți merge la clinica de recuperare medicală MovKinetic, unde te așteaptă cei mai buni medici experți în această procedură medicală. Vino la clinica noastră din București dacă vrei să te simți mai bine și să ai grijă de unele probleme de sănătate. De asemenea, puteți alege cea mai bună terapie prin masaj la Movkinetic pentru a vă vindeca cât mai repede posibil.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu