sâmbătă, 10 septembrie 2022

Smartwatch, un dispozitiv mic care poate fi folosit pentru orice activitate

O mulțime de oameni încă nu știu exact cum funcționează ceasurile inteligente, dar există și unii care le folosesc deja zilnic și pretind că sunt foarte mulțumiți de performanța lor zilnică. Munca de zi cu zi beneficiază de pe urma acestor gadget-uri.

Deci, ce poate face un smartwatch cu un smartphone și ce îl face o investiție utilă?

1. Ceasurile inteligente nu arată doar ora

Din motive funcționale sau de modă, multora le place să-și țină ceasul la încheietura mâinii în orice moment. Ceasurile frumoase care arată bine la încheietură devin din ce în ce mai puțin populare odată cu apariția smartphone-urilor. Cu un telefon mobil care spune ora, un calendar și un ceas cu alarmă, cine trebuie să cumpere un ceas? Aceasta este doar o parte din ceea ce face de fapt ceasul inteligent.

2. Găsiți-vă telefonul sau dispozitivul mai ușor

După cum știți, pierderea telefonului poate fi o experiență foarte frustrantă, mai ales atunci când vă grăbiți și timpul nu vă permite să căutați acel lucru atât de necesar. Din fericire, ceasurile inteligente pot face ca aceste neplăceri să treacă din trecut.

Majoritatea ceasurilor inteligente au o funcție numită Găsește-mi telefonul. Practic, puteți conecta telefonul sau orice dispozitiv la acesta și puteți efectua apeluri oricând.

3. Răspundeți instantaneu la mesaje și răspundeți la apeluri

Dacă ai un smartwatch, nu trebuie să scoți telefonul din buzunar de fiecare dată când primești un apel sau un mesaj, pentru că o poți face oricând și oriunde. Acest lucru este util mai ales atunci când faci exerciții fizice sau chiar nu poți scoate telefonul din buzunar.

4. Verificați notificările rețelelor sociale

Unele ceasuri inteligente vă afișează mesajele și activitatea pe rețelele sociale, în timp ce alte modele vă permit chiar să interacționați cu aplicația în sine. Chiar dacă este puțin dificil să răsfoiți Facebook sau Instagram de pe ceasul inteligent, este o opțiune bună să verificați anumite notificări dacă sunt urgente.

5. Rămâneți conectat online chiar și în timpul activităților de familie sau de agrement

Poate doriți să vă verificați mesajele, apelurile sau notificările atunci când alergați, mergeți cu bicicleta, înotați sau faceți exerciții în alt mod. Există momente în care este imposibil să ții telefonul aproape, iar în acest moment un ceas inteligent se dovedește a fi o opțiune foarte iluminatoare pentru mereu pornit, chiar și atunci când ești în mișcare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu